Clementine Residance

19 modern garzonlakás befektetőknek!

A város

  Százhalombatta a Dél-Budai kistérség meghatározó jelentőségű települése. Budapesttől mintegy 27 km-re fekvő, húszezer lakosú, modern ipari város.  Duna-menti, régészeti lelőhelyekben gazdag település. Fejlett infrastruktúra, jól felszerelt intézményhálózat, alacsony munkanélküliség jellemzi.

 

Városközpont (Szent István templom)

Városközpont (Szent István Templom)


   Autóval az M6-os autópályán vagy a 6-os számú főúton közelíthető meg. Az M0-ás körgyűrű a várostól 12 km-re található. Könnyen elérhető továbbá a 7-es főút és az M1/M7-es autópálya.

  Modern vasúti pályaudvarral rendelkezik, melynek járatai gyorsan, közvetlenül érik el Budapestet. A sűrűn induló budapesti buszok menetideje 40 perc.

   A térségben a külföldi és belföldi tőkebefektetések egyaránt jelentősek. Érd körzetében mintegy 6000 vállalkozás működik és vonzza folyamatosan a munkavállalókat. Százhalombattán található a magyar energetikai iparban meghatározó jelentőségű MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. finomító üzeme és a Dunamenti Erőmű.

 

A Százhalombattai Olajfinomító


   A város ipari parkjában dinamikus bővülés figyelhető meg. A fejlődés töretlenségét a fent említett óriáscég tevékenysége garantálja. Bővebb információ a www.bip.hu címen érhető el.

   A vállalatok által generált munkaerőigénnyel a helyben elérhető emberi erőforrások nem tudtak lépést tartani, ezért kialakult egy jelentős ingázó dolgozói réteg. Ennek bázisát a környező települések adják. Ez értelemszerűen jelentős hatást gyakorol a helyi bérleti ingatlanpiacra, melynek keresleti oldala többszörösen meghaladja a rendelkezésre álló, bérbe vehető lakóingatlanok kínálatát.


A százhalombattai főtér esti látképe